.   .
Steven Snedker
Hardest working man in showbiz.
.   .

Ros fra læserne

Et bette udvalg, behørigt anonymiseret.

Jeg skriver for at sige at det er beklageligt for os der arbejder med internettet, at du ikke kommer med gode råd i min postkasse som jeg mener var seriøse og til at stole på. Behagelig tone og interesant info med gode links!! TAK for det!Svært at sige, men du skal på en eller anden måde fortsætte som skribent, for det er dét du er god til. Efter snart mange år i IT-branchen er det stadig ikke lykkedes mig at finde et dansksproget IT-nyhedsbrev der kommer bare i nærheden af dit. Set fra min side er de ligemeget hvem brevet (Jubii eller ikke Jubii) kommer fra, bare det kommer...Vil blot sige tak for alle dine informative nyhedsbreve. Du har hjulpet mange nybegyndere indenfor IT.
Først stoppede Hanne Reintoft hos DR og Nu Snedkeren hos Jubii. Det er sgu for meget.


Det er med bekymring vi hører om dit ophør. Vi kan vagt forestille os, at din funktion kan overtages fyldestgørende af andre.
- det er jo rart at læse noget forståeligt, når man kun er almindeligt menneske - eller skolelærer som jeg.


Det er sgu da trist at høre, at du forlader dette forum. Dit halv-arrogante men meget velartikulerede væsen har været kilde til megen interessant læsning.
Tak for nogle gode år med tips, henvisninger og sarkastiske bemærkninger - og rigtig god vind!


Henvende dig til DR eller TV2 med et ønske om at komme ud til endnu flere. Og så ellers sørge for at dit skriveri fortsætter på samme fremragende vis som hidtil.
ER du ikke enig i at først når internet-aktiviteter kobles sammen med TV så når man ud til rigtig mange ?
Jeg håber virkelig du finder noget der tillader, at dit skriveri kan blive ved.Davs Peter Lundsgaard

Lige siden jeg læste den første artikel skrevet af Steven - vistnok i Alt om Data - har jeg ment, at han er en af de bedste skribenter indenfor IT. Han har altid kunnet vinkle en historie så den blev vedrørende og relevant.

At du nu vælger at stoppe samarbejdet med ham, ser fra min synsvinkel ud til at være stort set noget af det dummeste jeg længe har hørt om.

Alt den sjæl og ildhu der tidligere var omkring Jubii er over tid skiftet ud med kommerciel lalleglad "skøjten henover"

Det er da også ganske typisk, at man i samme mail kan læse om, at der nu er en eller andet aktivitet med mandebladet M! .... ja, og ?

I bedes slette mig fra alle registre og lister i jeres databaser. Jeg vil fremover holde mig til DR's "harddisken"samt nogle af de udenlandske web-sites.

Så kan Jubii forsætte med at konkurrere om de samme kunder som køber Se&Hør og M!

Held med det.

Du vil for altid - i min bevidsthed - være manden der frivilligt sagde farvel til en af danmarks bedste IT-skribenter.

Venlig hilsen [En IT-chef]

Lige for at undgå misforståelser: Jeg har aldrig mødt Steven, og han aner formentlig ikke hvem jeg er.Jeg synes du skal fortsætte din velsignelsesrige gerning fra en anden (din egen??)portal. Jeg har aldrig forstået, hvorfor alle de store portaler fylder deres porte med porno og babespil og blondinevittigheder og overfladisk pis og papir, når det brugerne har brug for er fakta og tips til at navigere rundt i- og styre den store gevækst, der er blomstret frem i vores liv: pc'en.Træls... At du stopper. Dine nyhedsbreve har altid været til stor hjælp, og sarkasmen de var krydret med har kaldt et grin frem i ny i næ.

Jeg håber du fortsætter med dine "finger på pulsen" nyhedsbreve i et andet forum, og at du lige sender et link.Det var den dårligste nyhed længe. Jeg vil etfer fattig evne gerne opfordre dig til på en eller anden måde at fortsætte dette gode koncept.

start dit eget jubii jeg vil savne dine nyhedsbreve MEGET!!!!!!!! fuld knald på,livet er for kort til at græde. pøj pøjNej hvor ærgerligt. Jeg har hver uge i nu 1½ år med smil læste dine kompetente og ofte visionære nyhedsbreve. Bliv ved med at lave det, Du virkeligt brænder for, for det er det vi læsere vil have.

Ville sikkert endda betale et mindre beløb for noget lignende som nyhedsbrevet:-)Kære Steven Jeg er umådelig ked af at skulle sige farvel, og dermed undvære dit gennemprofessionelle og altid dygtigt lavede nyhedsbrev. Jeg kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at Jubii ville lukke det, men nogle gange overgår virkeligheden jo som bekendt fantasien.

Jeg har netop læst artiklen med Peter Lundsgaard og må sige, at han har taget drastiske midler i brug. Måske har han ret i det han gør, måske ikke(!) Uanset hvad, har han med lukningen af nærværende nyhedsbrev formået at skyde sig selv i foden. Jeg er af den klare overbevisning, at brugerne af nyhedsbrevet ikke vil se med milde øjne på lukningen - troværdigheden og tilhørsforholdet vil lide et knæk.

Hvad skal du så tage dig til? Tjahhh, jeg synes nu, at der må være en hel hær, der gerne vil have dig indenfor i folden. Hvis ikke, eller hvis du hellere vil være fri (freelance), kunne jeg tænke mig noget i retning af:

Forbrugernes vagthund i forbindelse med den stort omtalte e-handelssatsning som Lundsgaard taler om i interviewet.

Hvis han ikke vil have dig, må Forbrugernes Hus (forbrug.dk) da være det helt rigtige sted. Det ville være super hvis du kunne videreføre din stil der - evt. i form af et IT-nyhedsbrev som det du laver nu.

Jeg vil til sidst sige dig tusind tak for det bedste (og det er ikke bare pæne ord nu da du lukker) nyhedsbrev jeg nogensinde har abonneret på!Sådan noget l... !!!! Det bliver sgu' et savn - de nyhedsbreve var noget nær de eneste med direkte anvendeligt indhold !!! Hvad med at åbne din egen site med mulighed for kompetente svar når man er kørt fast i et eller andet. Krydret med en fortsættelse af dine nyhedsbreve er det da i hvert fald noget jeg gerne ville kaste lidt af de surt sammensparede efter (abonnement, betaling pr gang e.lign). God vind - håber, at det ikke er det sidste vi har hørt til dig.Ville bare lige sige tak for de mange fantastiske nyhedsbreve gennem årene. De har været en fornøjelse at læse.. (det er vel meget sigende, at du har din egen mappe i mit e-mail arkiv - som den eneste af diverse 'news'-tjenester)